Partners

10days4ideas is ook het opbouwen van gemeenschappelijke ervaring waarbinnen de deelnemers en deelneemsters voortdurend bewegen tussen verschillende manieren van zeggen, doen, zien, denken, verbeelden… Ervaring kan alleen komen als er ruimte is voor goed nabuurschap tussen de verschillen..

De Markten het Vlaamse culturele centrum hartje Brussel, gooit zijn deuren wagenwijd open voor alle gemeenschappen van binnen en buiten de vijfhoek.

Ersatz veelpotig lichaam met tentakels in podiumkunsten, beeldende kunst en editing, schept gevoelige ruimtes waar een vertrouwde vreemdheid van uitgaat. Ze zijn opnieuw van de partij voor deze editie 2021 en staan in voor het decorontwerp en de conversatiesystemen.

Link=Brussels, vereniging die zich inzet voor de sociaaleconomische integratie en de emancipatie van de etnische minderheden met het oog op de uitbouw van een echte interculturele samenleving in Brussel. Zij ontvangen ons voor een bezoek.

Passa Porta meertalige ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van ideeën, teksten en verhalen, in resonantie met de hedendaagse samenleving.

Ook, Radio Panik, alternatief radiostation met een veelvormige vrijheid van meningsuiting.

TULITU, boekhandel die zich richt op Québecse, LGBTQI++ en feministische literatuur.

Les Gastrosophes , gezelschap van rondtrekkende koks en kokkinnen, die onverkocht voedsel inzamelen en er een zacht geprijsd feestmaal mee bereiden, zullen voor ons aardse voedsel zorgen.

La Bellone dankt uitdrukkelijk ook haar team, de voogdij-instanties, die haar aanpak waarderen en steunen, en al wie van ver of dichtbij heeft meegedacht over curatoren en over de logistiek.

Een initiatief van

In samenwerking met

Met steun van