Project team & contact

Contact

Al uw vragen kunt u mailen naar days4ideas@bellone.be.

Om het team te contacteren : Emmanuelle Nizou, productie en coördinatieverantwoordelijke : emmanuelle@bellone.be Anouk Grimaud, productie : production@bellone.be

Project team

Mylène Lauzon is de algemene en artistiek directrice van La Bellone na een carrière als schrijfster, dramaturge en sinds 1998 artistiek projectontwikkelingsmanager voor verschillende Europese en Amerikaanse kunstenaars en instellingen.

Camille Louis is filosofe en dramaturge. Ze is mede-oprichtster van het kom.post-collectief waar ze sinds 2009 een reeks opstellingen ontwikkelt op het kruispunt van theorie en kunst. Ze is als dramaturge verbonden aan La Bellone en is als dusdanig betrokken bij verschillende schrijf- en creatieprojecten.

Emmanuelle Nizou is artistiek coördinator van collectieve projecten. Bij La Bellone werkt ze mee aan de programmering, vooral van de residenties. Ze staat ook in voor de productie en coördineert de days4ideas.

Ersatz is een multidisciplinair samenwerkingsproject op het gebied van levende kunst, installaties en geïllustreerd werk. Het huidige team van Ersatz bestaat uit illustrator Pierre Mercier, geluidsartiest en acteur Noam Rzewski, licht-/digitaal artiest en acteur Léonard Cornevin en regisseur en dramaturg Camille Panza. Ersatz is het artistieke team dat de conversatiesystemen voor editie 2021 10days4ideas ontwierp.

En het hele team van La Bellone.